A Selection Of Our Previously Completed Projects

A unique yet practical partition wall concept in the Avion Shopping Park

This was a pilot project for our client who specialise in bicycles and e-bikes. Tasked with creating something a little special, we used ISO shipping containers to separate the shopping mall from the warehouse. The containers were designed in such a way to create restaurant space, offices, canteen, meeting room, toilets and changing rooms within them. All of this was achieved without concealing the industrial look and feel of the containers.

Twin at Olympia

This container was installed into a very tight space within the exhibition. Glazed on three sides, it is fully insulated and equipped with air conditioning. When illuminated at night, the space really comes to life.

Spa guest

With a traditional spa-style cladding solution on the outside, the unit functions as a hire location for electric bike storage and servicing, sitting amongst beautiful surroundings. 

Warehouse by the terrace

This discreet container remains inconspicuous to those who are dining within the outside seating area of the restaurant. The building is made from a sea container clad with wooden profiles. The container creates a peaceful sanctuary of forest and nature within a residential area.

Bigger brother on his feet

With a width of over 3m, the proportions of this container represent a perfect space for every occasion despite keeping the overall appearance of a regular ISO container.  In addition, the design incorporates a parking space underneath to make the most of the footprint occupied.  Electrics have been installed to comply with the local Swiss regulations and the container is both heat and sound insulated.

In the heart of Jeseník

This container perfectly met the original brief and sits in perfect harmony with the surrounding area. With Praděd, Keprník or Šerák in the surrounding area, the container serves as a perfect location to start a ride in the countryside.