Galerie realizovaných projektů

Marina & Glamping Nová Živohošť

Na břehu přehrady Slapy vzniká glampingová oáza pohody a relaxu. Na realizaci se podílí i naše společnost. Pro kemp Marina & Glamping Nová Živohošť jsme vytvořili útulnou recepci, která je jako vystřižena z výjevu přímořského přístavu. Tento dojem ještě více utužuje oboustranný přístup do recepce v podobě mořského mola. Paní recepční se kochá pěkným výhledem přímo na vodu, takže při Vašem příchodu, určitě bude mít dobrou náladu. My ji měli taky, je tam opravdu krásně. Součástí recepce je i výdejový gastro stánek, takže nehrozí, že by někdo z návštěvníků či ubytovaných, trpěl hlady či žízní. Vzadu za výdejovou částí je sanitární část včetně úklidové místnosti. Mnozí se divili, jak se do, tak malého kontejneru všechno ergonomicky umístilo. Ve finále i naši montážníci byli spokojeni, voda ke koupaní, která snad nikdy nezamrzne, je prý po práci osvěžila.

Kontejnerový projekt pro CHUCHLE ARÉNA

Vůně čerstvě posečené trávy lehce mísící se s vůní ze stájí, pánové v barevných kostýmech, šampaňské v levé ruce, kukátko v pravé. Takto si někteří z nás představují ideální neděli. Jenže pořadatelé a technici takovou zábavu nemají a potřebuji solidní zázemí pro kvalitně odvedenou práci, aby dostihy „proběhly“ hladce. Ve spolupráci s architekty z MOMO vznikl kontejnerový projekt, který si nyní můžete prohlédnout.

Z kontejnerů jsme vytvořili: věž rozhodčích, chill out zónu, TV režii, fotokoutek, umývárnu a sklad, stupeň vítězů, zázemí pro foodtruck, stánek a přenosný stánek pro kolbiště.

Tak až další neděli vyrazíte do CHUCHLE Arény „na koníčky“ tak už budete vědět, že na všechny tyto dobré lidi kolem přípravy neprší i díky naší maličkosti.

Odpočinek v srdci Beskydských hor

Fanoušci tenisu vědí, co je míněno výrazem  „tenisový loket’’. Po dobrém mači přijde určitě vhod dopřát si HOT TUBE saunu. Vedení hotelu „Na Dolině’’ ale přemýšlelo, kde své tenisové hosty po saunovém rituálu ukryje v pohodlí a bezpečí před nepřízní počasí a dalšími zvědavými hosty. Slovo dalo slovo, a tak vznikl sympatický projekt tzv. odpočívárny, kde si hosté mohou odskočit na WC, osprchovat se nebo si odpočinout na lehátku a kochat se výhledem na vrcholy beskydských hor.

Možná Vás napadne, jestli se projekt povedl. Nejlépe to zhodnotíte sami osobní návštěvou po zasloužené dřině na kurtu.

Čas na relax

Náš zákazník, který je aktivní sportovec a zapálený fotbalista potřeboval útočiště, kde by své znavené tělo mohl zregenerovat. Rozhodl se tedy, že si dopřeje saunový kontejner s odpočinkovou místností, sprchovým koutem a ochlazovací kádí. Oslovil nás tedy se svými požadavkem a my řekli: „Jdeme do toho!“ A relaxační projekt byl na světě. Celý koncept jsme navrhli, vyprojektovali a samozřejmě u nás vyrobili. Zajímavou dominantou celého projektu je bezpochyby dělící skleněná bezrámová příčka po celé šíři stavby oddělující saunu a místo pro odpočinek.

Kdybyste potřebovali na zahradu postavit taky něco takového, dejte nám určitě vědět.

Hradba v Avionu

Rozkaz ten zněl jasně, nesmí projet za žádnou cenu! Nebyl čas lámat si hlavu, kdo je kdo. Prostě bylo třeba oddělit obchodní plochu od skladového prostoru a to pomocí ISO námořních kontejnerů. Vše bylo navrženo, upraveno, přelakováno, elektrifikováno a vybaveno tak, aby uvnitř kontejnerové stěny vzniklo zázemí pro restauraci a posezení, kanceláře, kuchyň, zasedací místnost, WC a šatny. A to všechno v industriálním duchu - prostě tak, aby nikdo neprojel.

Dvojče v Olympii

Do omezeného prostoru bylo třeba umístit co největší výstavní a prezentační plochu, prosklenou ze tří stran. Je kompletně zateplená, vybavena klimatizační jednotkou s funkcí vytápění vzniklého prostoru. Když se objekt v noci rozsvítí, vše, co je prezentováno, je krásně vidět.

Lázeňský host

Svým typickým charakterem konceptu a designem opláštění absolutně splňuje tento kontejner svoje poslání. Zaujme všechny lázeňské hosty, kteří mohou využít zapůjčení elektrokol vystavených a servisovaných v tomto kontejneru. Tato kola jsou samozřejmě zároveň vždy plně nabita a připravena pro lázeňskou vyjížďku po krásném okolí.

Sklad u terasy

Tento kontejner nesmí rušit poklidné hodování hostů restaurace využívajících venkovního posezení. Stavba je z námořního kontejneru, opláštěna dřevěnými profily, které časem zešednou a společně s okolní úpravou vytvoří pocit klidného koutku přírody a lesního prostředí umístěného uprostřed sídliště.

Větší bratr na nohách

Kontejner měl svým charakterem vzbuzovat ISO námořní kontejner. Nicméně už při prvním pohledu je něco divného – proporcionálně něco nesedí a při vstupu do interiéru je už vše jasné. Kontejner je celkově větší. Jeho šířka, která je přes 3 m, je ergonomicky naprosto vyhovující pro celodenní obývání a běžný provoz. A co víc – má pod sebou parkovací místo. Plně zateplená a hlukově odizolovaná stavba s elektro rozvody dle švýcarské legislativy.

V srdci Jeseníku

Pohledově stavba splňuje koncepční a vizuální požadavky projektu. Je situována na místě, které snad bylo pro ni určeno. Sami můžete posoudit. Teď už si jen vybrat, které elektrokolo je to nejhezčí a hurá vyrazit na Praděd, Keprník či Šerák, které se nacházejí v rádiusu těchto elektrokol.